Qvesarum Ikon

Kategorier

Produkter

Kategorier

Favoritter

Du har inga favoriter.

Du har inte besökt några produkter.

Du har inga listor.

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

Efter en omhyggelig renovering har århundredeskiftets hus et nyt badeværelse, i gammel stil

En grusvej indrammet af bøgeskov, skæve enebærbuske og maleriske landsbyer fører os hjem til Pia. I udkanten af en lille skånsk landsby har Pia fundet sit hjem i et storslået hus, bygget i 1912. Siden Pia overtog huset i 2012 har det gennemgået en transformation fra en renovering fra 1950'erne, til en smagfuld kombination af charme fra byggeåret, kombineret med Pias personlige stil. At bygge et nyt badeværelse i et gammelt hus kan være en udfordring. Her har Pia valgt klassiske materialer og tidløs indretning med cementgulv, badekar, kommoder og bruser- og badekararmaturer i en tidløs stil fra Qvesarum Byggnadsvård.

Velkommen til Pias harmoniske og smukke badeværelse.

Da huset blev opført i begyndelsen af det 20. århundrede, var det utroligt storslået og med datidens modernister. I årenes løb er huset blevet renoveret til værende mere "moderne". Da Pia Thomsen købte huset i 2012, begyndte hun at opstramme den seneste renovering fra 1950'erne til husets oprindelse. Med et personligt præg, ægte materialer og moderne stil har huset fra 1912 genvundet sin tidligere glans.


- Ambitionen har været at skabe et både praktisk og moderne badeværelse, der samtidig harmonerer med huset, siger Pia.


På gulvet er der et smukt sort og hvidt mønstret cementgulv med en frise i sort. Cementgulve har eksisteret siden gamle tider, de er både smukke og har en holdbar overflade. De er også holdbare, ældes smukt og fungerer godt sammen med gulvvarmen.


Luksuriøst med både bad og bruser.

På badeværelset har Pia valgt at have både et brusebad og et karbad, hvilket føles utroligt luksuriøst. Det ekstra dybe støbejernsbadekar Grace er perfekt at synke ned i, når efterårsmørket falder på, og de skånske vinde tager til. Et badekar i støbejern har også den egenskab, at det holder badevandet varmt i lang tid, fordi varerne i badekarret holder på varmen.


Detaljerne er utroligt vigtige

For at skabe en moderne følelse i et nyt badeværelse i gammel stil, er detaljerne utroligt vigtige. Brug af et gammeldags blandingsbatteri til både brusebad og badekar, bidrager meget til følelsen i badeværelset. Pia har valgt bruserarmatur og badekararmatur i klassisk stil i krom design, i modellerne Maxima og Lady (bruseren) og Adams badekararmatur. Sidstnævnte er udgået fra området, men der findes stadig lignende.


Den klassiske badeværelseskommode Annie med en bordplade i marmor marmor, er lavet af massivt træ og tilbyder masser af opbevaring i form af både skabe og skuffer.


Kommoden Annie kan rumme alt badeværelsestilbehøret.


Der er også et blandingsbatteri i den klassiske stil til håndvasken. Mange mennesker, der vælger blandingsbatterier, synes, at de moderne armaturer med en enkelt håndtag er utroligt fleksible og meget lettere at bruge end deres forgængere med to drejeknapper. I Pias badeværelse er der udelukkende armaturer med to greb, men man vænner sig hurtigt til at få den rigtige temperatur med to drejeknapper.


Du vænner dig hurtigt til et traditionelt og smukt blandingsbatteri med to greb.


I dag er det kun den gamle finérdør der afslører, at dette badeværelse indtil for et par år siden var i 1950'ernes stil.

badkar_med_katt

Katten Rosie trives.

badkar_gjutjarn

Grace badekar i støbejern.

dusch

Lady brusearmatur, Maxima Classic bruser.

kommod_annie_2617_03

Underskabet Annie, håndvaskarmatur Lady.

narbild_tvattstall

Lady håndvaskarmatur i krom.