Qvesarum Ikon

Kategorier

Produkter

Kategorier

Favoritter

Du har inga favoriter.

Du har inte besökt några produkter.

Du har inga listor.

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

STILFULDE BADEVARÆLSEMØBLER TIL KLASSISKE BADEVÆRELSER

Qvesarums sortiment af badeværelsesartikler er karakteriseret af kommoder, badeværelsesskabe, højskabe og spejle i et klassisk design. Badeværelsesmøbler der både stilmæssigt og praktisk holder længe på badeværelset.

Kommoder i gammel stil med marmorplade


Stilen på Qvesarums badeværelsesmøbler henter inspiration fra begyndelsen af det 20. århundrede, hvor en kommode i træ med marmorplade var ganske almindeligt. Alle badeværelseskommoder fra Qvesarum har en marmorplade og en vask i porcelæn. Nogle af kommoderne kommer med en marmorhylde, der både er dekorativ og kan bruges til små stilleben såsom parfumeflasker. Marmor er et materiale, der kan modstå slid, men du skal også være nænsom med overfladen og rengøre den regelmæssigt med et mildt rengøringsmiddel. Kommodens marmorplade har også godt af at blive regelmæssigt imprægneret med en stenolie.


Match badeværelsesindretningen


Hos Qvesarum tilbyder vi en badeværelsessamling, der består af forskellige serier af badeværelsesmøbler. Hver serie indeholder kommoder, der kan kombineres med enten vægskabe med spejl og opbevaring, eller et spejl. Derudover er der også højskabe til ekstra opbevaring. Kommoden har plads til opbevaring og justerbare hylder.

alice_hogskap_miljo01

Hos Qvesarum tilbyder vi en badeværelsessamling, der består af forskellige serier af badeværelsesmøbler.

alice_miljo06

Alle badeværelsesmøbler leveres med knapper eller håndtag i oxideret messing.

alice_miljo05

For at maksimere muligheden for opbevaring i vores kommoder har vi lavet smarte udtræksskuffer

Sådan leveres dine badeværelsesmøbler fra Qvesarum


Når du bestiller en badeværelseskommode fra Qvesarum, leveres den i tre til fire dele. Rammen er en del, og den kræver ikke yderligere montering. Marmorpladen leveres i en trækasse, og kommoderne, der har en marmorhylde oven på toppen, leveres i en æske. Marmorhylden placeres derefter løst oven på marmorpladen, men kan også limes, hvis du ønsker det. Vasken monteres fra undersiden af marmorpladen i de huller der allerede er boret og med de medfølgende beslag.


Kommoder med omsorg om detaljerne til badeværelset


For at maksimere muligheden for opbevaring i vores kommoder har vi lavet smarte udtræksskuffer, og hylderne inde i kommoderne kan justeres i højden. I nogle kommoder har vi lagt en udfoldelig skuffe, til opbevaring af småting. Alle badeværelsesmøbler fra Qvesarum er fremstillet i hånden og malet i hånden. Sporet af håndværket er tydeligt synligt i produktets finish. Alle badeværelsesmøbler leveres med knapper eller håndtag i oxideret messing, der ser sort ud fra begyndelsen, men som med tiden og ved brug vil slippe igennem messingen.


Badeværelsesarmaturer til livet på badeværelset


Vi i Qvesarum bestræber os på at skabe badeværelsesmøbler, der holder over tid, og som ikke kun er smukke - de skal også være praktiske. Mange af os bruger meget tid på badeværelset, og vores formål, når vi fremstiller badeværelsesarmaturer, er, at de begge skal være smukke, bidrage til et behageligt badeværelse og lette livet på badeværelset.

190911_0116_1

Stilen på Qvesarums badeværelsesmøbler henter inspiration fra begyndelsen af ​​det 20. århundrede.