Qvesarum Ikon

Kategorier

Produkter

Kategorier

Favoritter

Du har inga favoriter.

Du har inte besökt några produkter.

Du har inga listor.

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

BURLINGTON – INSPIRERENDE BADEVÆRELSES- INDRETNING TIL TRADITIONELLE BADEVÆRELSER

For mange er deres forestilling om et drømmebadeværelse i en klassisk stil med en hotelfølelse. Luksuriøs badeværelsesindretning i et tidløst design, med god opbevaring, står på manges ønskeliste.

Burlington - til traditionelle og klassiske badeværelser

Med badeværelsesindretning fra Burlington skaber du et enkelt badeværelse, hvor du trives. Burlington er et af de førende brands indenfor traditionelle badeværelser, inspireret af britisk design. De tilbyder et bredt udvalg af badeværelsesdesign med holdbare produkter i høj kvalitet, og de mest moderne produktionsmetoder og materialer. Burlington kombinerer tidløst med moderne funktionalitet. Så er du på udkig efter en traditionel følelse i dit badeværelse, så får du med et Burlington toilet eller håndvask med lige præcis det.


Mange valgmuligheder

Der findes mange forskellige modeller af toiletter i Burlingtons sortiment. Alle er i klassisk stil, smukt udført med små detaljer som profiler i porcelænet. Men på trods af det klassiske design har de moderne funktioner. Burlington har toilettet med normal siddehøjde og med højere siddehøjde. Og hvis man kigger langt tilbage i tiden, findes der tilmed toiletter med højskyl for en gammeldags stil. Burlington er desuden den første badeværelsesleverandør, der introducerer et toilet med rimless funktion, hvilket er en kantløs teknik til traditionelt udformede toiletter. Fælles for alle porcelænsprodukter fra Burlington er, at de har en såkaldt nano-glasur, som gør at bakterier og skidt ikke sidder så let fast, hvilket gør dem lettere at holde rene og er mere hygiejnisk.

burlington_handfat_wc

massingsdetaljer_burlington

Krom eller Messing

Til Burlingtons håndvaske og toiletter finder du tilbehør i både krom og messing. Messing er et smukt metal, som giver et varmere og mere hyggeligt indtryk, der også er et holdbart materiale som ældes smukt og beholder sit eksklusive udseende mange år frem. Krom er både klassisk og tidløst og passer til de fleste badeværelser. Det er vigtigt at holde en rød tråd i valget af indretningsdetaljer, for at skabe en ensartet følelse i badeværelset. Gennemtænkte detaljer er en vigtig del af helhedsfølelsen. Uanset om skal lave en totalrenovering af dit badeværelse eller om du bare vil opdatere nogle detaljer, har Burlington meget at vælge imellem. I vores sortiment fra Burlington har vi toiletter, håndvaske, belysning, spejle samt badeværelsestilbehør. I standardsortimentet har vi også en badeværelseskommode som passer til mindre badeværelser. Der findes også modeller, der kan bestilles med en leveringstid på ca. 4 uger. Vil du have kvalitet blandet med funktionalitet og tidløst design, så er Burlington det oplagte valg.

burlington_accessoarer_krom

burlington_handfat