Qvesarum Ikon

Kategorier

Produkter

Kategorier

Favoritter

Du har inga favoriter.

Du har inte besökt några produkter.

Du har inga listor.

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

om_qvesarum

Qvesarum - Lasting Quality

[kve:sarum:]

Vi designer, producerer og sælger produkter af høj kvalitet inden for byggeri og indretning såsom interiør til badeværelset, porcelæn til badeværelset, murstensgulve, udendørsbelysning, vinduer og haveprodukter. Alt er lavet af solide naturlige materialer i en klassisk stil, der er et resultat af ægte håndværk og professionalisme. Produkterne er fremstillet til at vare i generationer. Vores mål er at være det foretrukne valg for dig, der holder ekstra meget af dit hjem.

filosofi

Vores filosofi

Vi arbejder ud fra en tilgang, der har fokus på omtanke for dig og…

kvalitet_produktion

Miljø og produktion

Vores produktion finder sted i vores eget snedkerværksted med dygtige håndværkere i både Sverige…

vardegrund

Kvalitet, der holder

Med rødder i genbrug elsker vi ægte håndværk af solide og naturlige materialer. Vores…

Værdier

1. Vi tror på ægte håndværk og professionalisme.

2. Vi tror på materialer, der har omtanke for både hus og mennesker.

3. Vi tror på langsigtet kvalitet for en mere bæredygtig verden.

4. Vi tror på en sund arbejdsplads, hvor enhver medarbejder har en chance for at udvikle sig og føle sig tilpas.

vardegrund
fsc_ny

Vi arbejder med FSC-certificeret træ

FSC® er en global organisation, der fungerer som et kontrol- og sporingsorganisation for tømmer. Kort sagt betyder FSC®-certificering, at du som køber/producent følger de regler og love, der findes i det land, hvor du opererer, og at alle køb af tømmer kontrolleres omhyggeligt og derefter trækkes fra det producerede materiale, f.eks. for at minimere spild af træ. Qvesarums snedkeri i Indonesien er unikt FSC®-certificeret. Når det kommer til teak og mahogni, som er træsorter der hører hjemme i Indonesien, arbejder vi udelukkende med dyrket FSC®-certificeret råmaterialer. Teak og mahogni købes direkte uden mellemled fra den indonesiske naturstyrelse, og dets oprindelse og forarbejdning kontrolleres nøje i hele kæden.

For hver dør, vi sælger, plantes der et træ

Gennem projektet One Tree Planted planter vi et nyt træ for hver dør, vi sælger. One Tree Planted-projektet har til formål at sikre genvækst af træer på nogle af de unikke naturområder rundt i verden. De træer, som Qvesarum planter, plantes i den indonesiske regnskov, da vi bestræber os efter at sikre og bevare den rige natur og det utrolige dyreliv, der findes i den indonesiske regnskov.

one_tree_planted