Qvesarum Ikon

Kategorier

Produkter

Kategorier

Favoritter

Du har inga favoriter.

Du har inte besökt några produkter.

Du har inga listor.

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

Fridas grønne smukke dør


I en landsby i Västerbotten bor Frida Lundgren, på Instagram bedre kendt som @froken.frida, sammen med sin familie. I flere år er den gamle faktorvilla, som familien bor i, blevet renoveret omhyggeligt håndkraft, blod, sved og tårer.


Da hallen skulle renoveres og blandt andet få en ny etage, ønskede familien også mere lys i hallen. Frida kontaktede Qvesarum for at få hjælp og råd om en dør, der kunne give hallen mere dagslys.


”Om foråret får vores store indgang et nyt, let kalkstensgulv med håb om at give hallen et lysere indtryk. Desværre begynder jeg at indse, at forskellen vil være minimal, da rummet mangler lys. En løsning ville helt sikkert være en ny dør med glaspartier! Efter timevis af rulning og googling fandt jeg så jer!"


Med disse streger begyndte processen med en ny dør til familiens villa. I samråd med Qvesarums sælger Emil Linderberg faldt valget i sidste ende på dobbeltdøren Kivik, som begge giver et smukt lys gennem farvet glas i døren, og det harmonerer også godt med villaen, der blev bygget i 1920'erne.

- At udskifte en dør er en stor investering, og derfor føltes det så godt med den tætte kontakt, vi straks havde med sælgeren og følsomheden over for vores ønsker og tusind spørgsmål, siger Frida.

Familien havde behov for en dør, der både var lidt bredere og lidt højere end en dør i standardmål, hvilket kunne imødekommes, samt ønsket om, at døren skulle males i samme farve som husets vinduer.

- Da vi producere både døre og vinduer i vores tømrerarbejde i Indonesien selv, har vi muligheden for at foretage unikke tilpasninger til vores kunder. Både når det gælder dimensioner, design og farvevalg, siger Emil Linderberg, der hjalp Frida med døren.

Døren blev bestilt midt i Norrbotten-vinteren, og leveringen, der kom efter ca. 90-120 dage, kom lige i tide til foråret skulle ankomme til landsbyen. Derefter tillod vejret en dørskifte, og den grønne penselmalede dør har også fået hvidmalet coating.


"Vi har modtaget så stor hjælp til at opfylde vores drøm om en børstemaleret udvendig dør i homogent træ, der får lyset til at strømme ind i hallen, siger Frida og smiler."

Kivik_pardorr_Qvesarum_frida02

Frida foran den specialfremstillede dobbeltdør Kivik.

Kivik_pardorr_Qvesarum_frida03

Frida valgte at benytte samme farve på døren, som de eksisterende vinduer.