Qvesarum Ikon

Kategorier

Produkter

Kategorier

Favoritter

Du har inga favoriter.

Du har inte besökt några produkter.

Du har inga listor.

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

Qvesarum er en stolt leverandør af køkkener til dette års Sommer med Ernst

En tidlig aprilmorgen, hvor tågen var tæt over Österlen, blev Qvesarums vej krydset med det smukke hus i Örnaberga by, der er genstand for dette års Sommer med Ernst. Denne bondegård fra anden halvdel af det 18-tallet er smukt beliggende i en landsbyidyll og venter på at blive taget hånd om med varsomme hænder. Helt overvældet af det smukke hus tog vi os sammen i april, til at skabe køkkenet - husets hjerte - og nu vises resultaterne på TV-skærmen.

I foråret blev vi kontaktet af Sommar med Ernst med spørgsmålet om, hvorvidt vi ville fremstille et skræddersyet køkken til netop emnet for dette års sæson af det populære TV-program i Sverige.

Det var værtens eget ønske, at køkkenet skulle fremstilles af et firma, hvor ægte håndværk og specialdesignede løsninger er i fokus. Det smukke hus, der ville få køkkenet, er ligesom vores snedkeri, hvor køkkenerne bliver produceret, placeret i Skåne.

Det var værtens eget ønske, at køkkenet skulle fremstilles af et firma, hvor ægte håndværk og specialdesignede løsninger er i fokus.

Sammen lavede vi tegninger og et forslag til køkkenet, i kombination med passende hvidevarer og detaljer til køkkenet. Fokus i køkkenet var at få masser af bordplads, da dette er et køkken, der virkelig vil blive brugt til madlavning.

Køkkenets grønne farve er fra træværket, der tidligere fandtes i huset. Køkkenmodellen hedder Gotland, og bordpladen er af holdbart og slidstærkt FSC-mærket teak.

Klik her for at se programmet, hvor køkkenet monteres.

DSC08658

Portofino komfuret kommer i hvidt fra Smeg.

DSC08634

Det kombinerede køleskab og fryser kommer fra Smeg fra serien Retro.

DSC08628

Spejldøren er original fra huset og fra denne dør fik jeg blandt andet inspiration, til den grønne farve i køkkenet.

DSC09175

Skræddersyet køkken fra Qvesarum i modellen Gotlands. Emhætte Victoria og komfur Portofino, begge fra Smeg.