Qvesarum Ikon

Kategorier

Produkter

Kategorier

Favoritter

Du har inga favoriter.

Du har inte besökt några produkter.

Du har inga listor.

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

NYE VINDUER HOS KAJSA I RAMSÅSA SKOLE

I den lille hyggelige landsby Ramsåsa på smukke Österlen blev Kajsa og hendes mand Hampus forelsket i et smukt gammelt skolehus fra 1910'erne. De købte spontant den gamle skole kort efter, at de blev gift, og med en kærlig hånd og ægte materialer har de skabt et smukt og stilfuldt hjem. I et populært SVT-program, der sendes i Sverige, har man kunne følge Hampus og Kajsas renovering af skolen, og siden starten af renoveringen har skolens moderne vinduer været et hot topic. Da Kajsa og Hampus besluttede at udskifte de forældede vinduer, kontaktede de Qvesarum for at få hjælp og vejledning.

Hvem bor her?

Navn: Kajsa Baekmark

Familie: Manden Hampus samt børnene Gottfrid og Beate og Rottweileren Juni

Instagram: @kajsa_magdalena

I et populært svensk livsstilsprogram på SVT, har man haft muligheden for at følge Kajsa Baekmark og hendes mand Hampus, da de forvandlede et smukt gammelt skolehus i Österlen til et familiehus med en masse karakter, der bader i lys. Under det svneske tv-programs optagelser, var de moderne plastvinduer, der sad i huset, da parret købte det, et kontroversielt emne. Vinduerne var hverken smukke, moderne eller funktionelle, og da familien besluttede at skifte vinduerne til ægte og moderne vinduer, kom Qvesarum ind i billedet.


Vi besøger i Ramsåsa, når husets vinduer er installeret, og Kajsa fortæller mere om processen omkring udskiftningen af vinduerne.

kajsa

Da Kajsa og Hampus købte den gamle skole i Ramsåsa, havde huset moderne plastvinduer. Da de besluttede at skifte til moderne vinduer, kontaktede de Qvesarum.

KØB PRODUKTERNE