Qvesarum Ikon

Kategorier

Produkter

Kategorier

Favoritter

Du har inga favoriter.

Du har inte besökt några produkter.

Du har inga listor.

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

Skab et badeværelse i klassisk stil med et spejlskab fra Qvesarum

Vi elsker klassisk og landlig stil her hos Qvesarum. Det gør du sikkert også, hvis du har fundet vej hertil. Måske overvejer du at renovere dit badeværelse og leder efter inspiration, eller måske vil du bare udskifte nogle enkelte badeværelsesmøbler for at friske dit badeværelse op. Uanset hvad dit formål er, vil vi gerne hjælpe dig på vej til dit drømmebadeværelse.

​Klassiske badeværelsesskabe til et rustikt badeværelse

I denne artikel får du et indblik i vores sortiment af badeværelsesskabe, som fungerer godt som selvstændige skabe, men endnu vigtigere som et supplement til kommoden i samme sortiment. Vi har flere forskellige serier i vores badeværelsesmøbler med matchende badeværelsesskabe med spejl, kommode og højskabe. Vi kalder vores badeværelsesserie med matchende badeværelsesskabe Alice, Annie, Fredman, Agnes og Astrid. Det kendetegnende for klassiske badeværelsesskabe er det tidstypiske design fra forskellige populære arkitektoniske stilarter fra århundredeskiftet og begyndelsen af det 20. århundrede og de opfriskede detaljer, der giver en udsmykket træfinish. Vores spejlskabe er omhyggeligt håndlavet i vores snedkeri og fås i tre forskellige farver: antik hvid, stormy grey og antracitgrå. God fornøjelse med din læsning.

Alice

Alice-serien er kendetegnet ved et tidløst design med afrundede hjørner, der giver et afslappet udtryk. Kabinettets design minder om den funky stil, der fik sit store gennembrud i svensk arkitektur i 1930'erne. Spejlskabet har både åben og skjult opbevaring, hvilket gør det til et tilgængeligt badeværelsesskab. To døre med spejle skjuler opbevaringsplads inde i skabet.

alice_vaggskap_260009-01

agnes_vaddskap_stort_260012-01

Agnes

Agnes-serien er et klassisk badeværelsesskab helt ned til fingerspidserne. Med lige linjer, minimalistisk design og en slående bredde tager dette badeværelsesskab dit badeværelse til et nyt niveau. Med en lille hylde foran det store spejl kan du placere iøjnefaldende detaljer som blomster, duftlys eller duftpinde. Opbevaringen er beskyttet af glaserede skabslåger, så du kan opbevare dine produkter sikkert og beskyttet mod støv.

Astrid

Astrid-serien har et mere enkelt design med få detaljer. Spejlskabet er kendetegnet ved rene og lige linjer med to håndtag i støbejern og et stort spejl. Et moderne skab med en stilfuld frise, der fungerer godt i både ældre og nyere badeværelser, hvor der ønskes en klassisk stil. Leveres med sidespejl.

skap_astrid_dubbel_2623-01

skap_annie_2627_00

Annie

Annie-serien minder meget om Astrid. Forskellen er, at begge opbevaringsskabe er placeret sammen på venstre side af spejlskabets side. Leveres med sidespejl.

Fredman

Fredman-serien er langt vores mest antikke badeværelsesserie. Badeværelsesskabet består af to små yderskabe med klapper, et ovalt spejl og detaljer i støbejern som f.eks. lysholdere og greb. Dette badeværelsesskab er antik, hvilket betyder en finish, der ser ud som om den er blevet slidt af tidens tand. For at opnå maksimal stil fra århundredeskiftet kan du placere og tænde stearinlys i skabets lysestager. Fredman er værdsat for sit gammeldags design med gennemtænkte detaljer. Leveres med sidespejl.

skap_fredman_dubbelt_2635_00

Hvorfor er et spejlskab en god idé?

Vores badeværelsesskabe er udstyret med et centreret spejl og opbevaringsdøre. Nogle er også udstyret med sidespejle i dørene, så du kan se alle dine profiler, mens du gør dig klar. En anden fordel ved spejlskabe er den opbevaring, som de giver. Du kan nemt "gemme" kedelige badeværelsesartikler væk, som du ikke ønsker at vise frem. Sidst men ikke mindst bliver vores spejlskabe også en del af din badeværelsesindretning, især hvis du vælger at købe en hel serie.

Hvad skal jeg vælge - spejlskab eller spejl?

Hvad du vælger, afhænger helt af dine behov, rummets indretning, og hvad og hvor meget anden opbevaring du har i badeværelset. Fordelen ved et spejlskab er, at det giver dig ekstra opbevaringsplads, så du nemt kan gemme make-up, parfume og andre badeværelsesartikler væk. Med et spejlskab får du også et alsidigt spejl, da du kan åbne skabet og bruge spejlet fra andre vinkler.

Hvis du ikke har brug for meget ekstra opbevaring, kan du i stedet vælge et stilfuldt fladt spejl. Spejle, der er direkte fastgjort til væggen, kaldes plane spejle. Du kan skabe et stilfuldt design ved at sætte et stort spejl op i badeværelset og placere klassisk inventar på hver side af spejlet.

Vi anbefaler derfor, at du tænker dig grundigt om, hvad du og dit badeværelse har brug for, før du køber noget.

2-1

fredman_dbl_miljo-01 (1)

Vægskabe med spejl er en bedre løsning til mindre badeværelser

Ud over at producere store og prangende badeværelsesskabe har vi også et mindre sortiment, der er designet til det lille badeværelse. Fra vores egen efterbehandlingsafdeling fremstiller vi Agnes, Fredman og Astrid også i mindre modeller. Skabene er lavet med justerbare hylder og leveres med et spejl. Hvis pladsen er trang, anbefaler vi et lille vægskab fra Burlington.

agnes_vaggskap_litet_260015-01

skap_astrid_enkel_2622-01

skap_fredman_enkelt_2638_00

Kombiner vores spejlskabe med belysning til badeværelset

Vi behøver nok ikke at fortælle dig, hvorfor badeværelsesbelysning er vigtig. Uanset om du skal gøre dig klar til arbejdsdagen eller en fest med vennerne, skal du kunne se dig selv klart og tydeligt. Prøv at tilstræbe en så naturlig belysning som muligt. En god løsning er normalt at placere lyset højt oppe ved siden af spejlet eller spejlskabet. Hvis du er interesseret i at installere LED-lys i stedet, kan du gøre det i vores spejlskabe uden alt for meget besvær. Wow, nu var der meget at tænke over. Men du skal ikke fortvivle! Vi har samlet tips og inspiration til klassisk badeværelsesbelysning i én artikel, så du kan få noget ud af det.

Et sidste punkt - hvis du spørger os, er den ultimative badeværelsesbelysning den, som du selv kan justere og dæmpe, men vigtigst af alt den, som du føler dig godt tilpas i. Det er ønskeligt at kunne eksperimentere mellem belysning om dagen, aftenbelysning, dæmpet/hyggelig aftenbelysning og natbelysning.

Andre inspirerende artikler, som du måske vil kunne lide...