Qvesarum Ikon

Kategorier

Produkter

Kategorier

Favoritter

Du har inga favoriter.

Du har inte besökt några produkter.

Du har inga listor.

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

NYHED! AUTENTISK & HOLDBART DESIGN FRA SOLSTICKAN

Det er ikke hver dag, at vi præsenterer en nyhed i vores sortiment, så vi er ekstra glade for at kunne meddele at vi er begyndt at forhandle produkter fra Solstickan Design. Klassisk, holdbart og ægte og med et design der holder i lang tid, er noget der karakteriserer produkterne fra Solstickan. I Qvesarum-familien byder vi et varmt velkommen til brandslukkere, brandfiltre og indretningsdetaljer.I 1936 fik kunstneren Einar Nerman opgaven med at tegne etiketten til Solstickans kasser. Der blev det klassiske symbol af solsikkedrengen skabt. Den elskede dreng og teksten ”Till förmån för barn och gamla” pryder Solstickans æsker og idéen var grundfæstet i på enkelt vis at bidrage til samfundet, ved at donere et par øre fra hver solgt æske til Stiftelsen Solstickan. Siden da har Stiftelsen fokuseret på at hjælpe børn med et handicap og kroniske sygdomme, som f.eks. diabetes og gigt.

I dag er Solstickan Design stolte over at kunne støtte og bidrage til denne fine tradition. Læs gerne mere om Stiftelsen og deres arbejde her.


I ægte Solstickan-ånd tilbyder Solstickan Design moderne og folkelige produkter i høj kvalitet, inden for bolig og indretning. Idéen med Solstickan Design er at bevare en svensk klassiker og føre den videre, og derved fortsætte med at støtte Stiftelsen Solstickan. I sortimentet fra Solstickan Design findes veldesignede produkter inden for brandsikkerhed, som ser flotte ud i alle hjem. Match brandslukkeren med et brandfilter for at være forberedt, hvis ulykken indtræder.Solstickans tryghedsgaranti

Registrer din brandslukker inde på Solstickans hjemmeside inden for seks måneder fra købsdatoen, for at få del i en tryghedsgaranti. Hvis ulykken indtræder og du er nødt til at bruge din brandslukker inden for 5 år, så får du en helt ny brandslukker.


Hvis ulykken indtræder

Hvis du har været ude for en brand, har anmeldt det til din forsikring og siden da har registreret dig for at få del i Solstickan Designs tryghedsgaranti, så får du en helt ny slukker direkte gennem Solstickan.Solstickan_Design_Brandslackare_6kg_steel_miljo_1024x1024

Pulverslukker, 6 l Stainless steel special edition

Solstickan_Design_Brandslackare_2kg_guld_miljo_01_1024x1024

Pulverslukker, 2 l sort/guld

solstickan_49

Hvid opbevaringsboks i metal med solsikkedrengen på låget.

solstickan_46

Sort opbevaringsboks i metal med solsikkedrengen på låget.

solstickan_69

Bordskånere i sort støbejern, findes også i hvid.

solstickan_72

Hvid kaffekrukke med solsikkedrengen på, i sølv. Til kaffe, te eller morgenmadsprodukter.

solstickan_73

Sort kaffekrukke med solsikkedrengen på, i sølv. Til kaffe, te eller krydderier.

solstickan_65

Grå grillhandske og grydelap med Solstickans logo i hvid.

solstickan_60

”Glem ikke at slukke lysene”-hængeskilt til hoveddøren.

solstickan_90

Lækker tændstikæske med ekstra lange tændstikker og Solstickans logo. Findes i rød, sort og hvid.

solstickan_102

Blød og praktisk brændekurv i kraftigt Kanvas, samt en 2 liters ildslukker med detaljer i ægte læder.