Qvesarum Ikon

Kategorier

Produkter

Kategorier

Favoritter

Du har inga favoriter.

Du har inte besökt några produkter.

Du har inga listor.

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

Ventiler og gitre i støbejern - hvad du skal overveje

Skab god og smuk ventilation med ventiler i støbejern.

Skab god ventilation med ventiler i støbejern

Den klassiske rosetventil

I vores sortiment har vi samlet flere modeller af gammeldags støbejernsventiler. Alle vores modeller af støbejernsventiler og ventilriste i støbejern er støbt efter gamle modeller. I vores samling af ventiler finder du blandt andet den stilrene støbejernsventil med tud, også kendt som en rosetventil. En rosetventil er en støbejernsventil, der har en drejefunktion og også kan kaldes en drejeventil.

Vælg en rosetventil med eller uden studs

Vælg den ventil, der passer dig bedst - med eller uden tud. Du kan få en drejeventil både med og uden tap. Tappen er den del af ventilen, der bygges ind i væggen eller sættes ind i et ventilationsrør. Hvis du ikke har en væg, hvor en studs passer, skal du i stedet vælge en pladeventil. Pladeventilen monteres på ydersiden af væggen med et par skruer og er derfor nem at installere. Vores pladeventiler har et smukt ornamenteret mønster og åbner og lukker jævnt på samme måde som en drejeventil.

ventiler_galler-1

Ventilgitter i sort støbejern monteret udendørs på et orangeri.

En støbejernsventil kan med fordel kombineres med et ventilgitter

En dreje- eller rosetventil eller en anden type støbejernsventil kombineres normalt med et ventilgitter af støbejern. Ventilen placeres normalt på indersiden af rummet og gitteret på ydersiden. Størrelsen på gitteret skal tilpasses ventilens størrelse eller være lidt større.

Hvorfor er der brug for en ventilrist?

Ved at montere et ventilgitter på ydersiden af facaden eller væggen forhindrer man gnavere som mus og rotter i at komme ind, når ventilen er åben.

ventiler_galler

Opdag vores gammeldags støbejernsventiler og -riste

Forstærk følelsen af gammeldags stil med ordentlig ventilation.