Qvesarum Ikon

Kategorier

Produkter

Kategorier

Favoritter

Du har inga favoriter.

Du har inte besökt några produkter.

Du har inga listor.

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

The Lodge vælger Qvesarum som leverandør til Spa på et højt niveau

Siden åbningen for ti år siden har tusinder af besøgende haft ro, en internationale atmosfære og service ud over det sædvanlige på hotellet og spa-faciliteterne på The Lodge, helt oppe i Romeleåsen. Nu tager The Lodge for alvot kampen op for at blive en af Sveriges fineste Spa, gennem en kæmpe investering med et nyt spa-anlæg på over 1000 m2. Qvesarum er den stolte leverandør af vinduer og døre til det nye anlæg.

featured

Den indbydende indgang til The Lodge i form af en specielt bygget og unik teakdør, er fra Qvesarum.

- Fantastiske bade- og spaoplevelser har været vores målestok, da vi designede det, som vi tror, vil være et af Sveriges mest afstressende Spa. Vi har krydret med spændende påvirkninger hentet fra de mest eksotiske Spa, som vi selv har oplevet på vores rejser i blandt andet Amerika, Afrika og Asien. Den nye Spa bliver et sted at komme for at nyde og samle styrke fra naturen,” siger Henrik Holmqvist, CEO for The Lodge.


"- Fantastiske bade- og spaoplevelser har været vores målestok, da vi designede det, som vi tror, vil være et af Sveriges mest afstressende Spa."


Da teamet, ledet af Henrik Holmqvist, skulle designe Spa-anlægget, startede de ud fra, hvilke oplevelser gæsterne og dem selv ville have lyst til at prøve. Her, 167 meter over havets overflade, er der ved at blive bygget et Spa-ritual, en 12 meter lang infinity-pool, et koldvogn, fire nye behandlingsrum, et yoga studio og flere forskellige sauna-stationer - alt sammen noget usædvanligt og det vil sætte The Lodge på kortet over de bedste spaoplevelser i Sverige.


Allerede ved åbningen af The Lodge, leverede Qvesarum teakdøre til hele hotel- og spa-afdelingen, som er præget af en stilfuld, indbydende og klassisk stil med en tydelig inspiration fra New England. Alle de unikke hotelværelser og hytter har deres egne udvendige døre, som alle er unikke og skræddersyede. Både restauranten og Spaen på The Lodge har også fået specialfremstillede døre.


Når det kommer til udvidelse af virksomheden, har Qvesarum igen fået mulighed for at levere vinduer såvel som døre.


"- Vi er utroligt stolte over tilliden til at levere til The Lodge, endnu engang", siger Joakim Emanuelsson, CEO for Qvesarum. "