Qvesarum Ikon

Kategorier

Produkter

Kategorier

Favoritter

Du har inga favoriter.

Du har inte besökt några produkter.

Du har inga listor.

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

#yesQvesarum

Vi elsker, når vores kunder tagger billeder med vores produkter og nævner os og/eller vores produkter på de sociale medier. Derfor beder vi nogle gange om tilladelse til at dele billedet/videoen på vores kanaler. Materialet offentliggøres primært på vores hjemmeside, men kan også blive offentliggjort på vores andre sociale kanaler, såsom vores inspirationsblog, nyhedsbrev, Instagram og/eller Facebook. Den tekst, der offentliggøres, kan være medtaget i sin oprindelige form, være let redigeret eller sommetider helt udeladt. Når du modtager en anmodning om at dele dit billede eller video fra os, kan vi dele det yderligere - forudsat at du giver samtykke med #yesqvesarum.


Du giver derefter Qvesarum AB (556589-1412) en ikke-eksklusiv, royalty-fri licens til at bruge dine billeder i markedsføring og/eller reklame. Du giver os også retten til at reproducere, distribuere og redigere i dine billeder. Du garanterer, at du ejer rettighederne til det materiale, du lægger op, og at du har fået tilladelse fra de personer, der er med på billedet/videoen. Du bekræfter også, at du ikke er en virksomhed, men en privatperson, og at du er myndig (18 år eller derover) eller har dine forældres samtykke.


Ved at acceptere dette fritager du Qvesarum AB for enhver økonomisk forpligtelse til at bruge dine billeder. Du frigør og bemyndiger også personer, der handler hos Qvesarum.dk, fra alle krav (herunder krav fra tredjepart) og forpligtelser i forbindelse med brugen af billederne som beskrevet ovenfor.


Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke til at dele dine billeder med Qvesarum AB, skal du klikke på "i"-ikonet i nederste venstre hjørne af dit delte billede på vores hjemmeside. Den vil derefter linke dig til en formular, hvor du kan trække dit samtykke tilbage.