Qvesarum Ikon

Kategorier

Produkter

Kategorier

Favoritter

Du har inga favoriter.

Du har inte besökt några produkter.

Du har inga listor.

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

3 steder, hvor du kan lægge teglgulv

Overvejer du at lægge et teglgulv derhjemme? Tænker du på, hvor i dit hjem mursten kunne være et passende valg? Så er du kommet til det rette sted. Vi vil liste tre steder, hvor murstensgulve er et fremragende valg af materiale. Nogle af de faktorer, der spiller ind, når man vælger murstensgulve, er holdbarhed, funktion og æstetik. Kort sagt, hvor smukt og hvor længe du kan have glæde af dit gulv.

Hvorfor er mursten et godt gulvmateriale?

Mursten er et fremragende gulvmateriale på grund af dets evne til at opfylde alle de ovennævnte faktorer. Mursten er holdbare, da det er et naturprodukt, der er lavet af ler, ild og vand. Det har en god evne til at holde på varmen, og fordi det er brændt, næsten hærdet, forbliver det et robust og holdbart slutprodukt. Et murstensgulv kan holde i hundredvis af år.

Med en smukt håndlavet gulvtegl får du også variationer i farve og form, hvilket skaber et livligt og charmerende murstensgulv. Holdbart, funktionelt og smukt at se på.

Her er vores tre forslag til, hvor du kan lægge et murstensgulv i dit hjem:

Murstensgulv i køkkenet

Først og fremmest - i køkkenet. Murstensgulve er en populær og praktisk løsning til landkøkkener. Da køkkenet er et sted, hvor man laver mad og hygger sig, bør du give dit gulv en finish. Med den rigtige overfladebehandling får du et gulv, der er meget slidstærkt og let at rengøre. Overfladen giver gulvet et beskyttende lag mod fedt- og smudspletter, som kan opstå, hvis du spilder noget på dit køkkengulv. Den daglige slitage og bevægelser, som er almindelige i køkkener, er derfor ikke et problem. Samtidig behøver du ikke at bekymre dig om, at tunge møbler eller stole ridser gulvet. Sidst, men ikke mindst, giver et murstensgulv køkkenet et rustikt præg.

En anden fordel ved murstensgulve er deres evne til at lagre og afgive varme. Det kan være med til at holde gulvet behageligt og varmt, selv i de kolde måneder. Murstensgulve er også et godt valg til køkkener med gulvvarme, da de fungerer godt sammen med denne type varmesystem.

tegelgolv-i-koket

Murstensgulvet i dette køkken er lagt i blokfuger.

tegl-kok

Med den rigtige finish får du et gulv, der er meget slidstærkt og let at rengøre.

Teglgulv i entréen

Indgangen eller gangen i et hus er det første, man møder. Her bydes både familie og gæster velkommen. Ved at vælge den rigtige type gulv kan du skabe en varm og indbydende atmosfære i dit hjem. Takket være dets gode egenskaber med hensyn til holdbarhed, æstetik og funktionalitet er et murstensgulv et fremragende valg. Desuden kan et murstensgulv modstå den slitage, som et entregulv udsættes for, både fra mennesker og fra eventuelle firbenede venner.

tegelgolv-i-hallen

Murstensgulvet i gangen giver et smukt og rustikt indtryk.

handslaget-golvtegel-hall

Du er velkommen til at kombinere med trædetaljer eller -møbler, gangbeslag i sten eller støbejern. Skab dit eget harmoniske interiør.

Uanset om du foretrækker en traditionel, vintage eller moderne indretningsstil, kan murstensgulve være et passende valg. Det naturlige og rustikke udseende af mursten giver gangen en tidløs charme. Med de varme farver og den smukke struktur kan du skabe en entré med karakter.

Derudover kan du forbedre murstenens æstetik ved at kombinere den med andre naturlige materialer og indretningselementer. Du er velkommen til at kombinere med trædetaljer eller -møbler, gangbeslag i sten eller støbejern. Skab dit eget harmoniske interiør.

Murstensgulv til orangeriet eller drivhuset

Murstensgulve er et fremragende valg til et gulv i et orangeri eller drivhus af flere grunde. Mursten er et slidstærkt materiale, der kan modstå tunge belastninger, fugt og naturligt slid. Drivhuse og orangerier har ofte et højere fugtighedsniveau end andre områder og rum i hjemmet. Da drivhuse og orangerier er et sted, hvor der dyrkes, vil der forekomme vandsprøjt og snavs. Murstensgulve er et godt valg, da de kan modstå disse forhold uden at blive beskadiget og er nemme at holde rene.

Som tidligere nævnt har mursten også en god evne til at absorbere og lagre varme. Det er en fordel, da det er med til at skabe et hyggeligt miljø og en mere jævn temperatur for planterne, men også for afslapningen. Solens stråler opvarmer gulvet i løbet af dagen, og varmen afgives langsomt om natten, hvilket skaber en jævn og behagelig temperatur i rummet.

tegelgolv-i-orangeriet

Mursten er et holdbart materiale, der kan modstå tunge belastninger, fugt og naturlig slitage.

handslaget-tegel-fiskben-orangeri

Kombiner med naturlige materialer i din indretning.

En håndlavet mursten med naturlige nuancer supplerer det grønne og naturen i et orangeri eller drivhus. Det bidrager til et harmonisk miljø for dig og dine planter. Desuden er mursten lavet af naturlige materialer, hvilket bidrager til den organiske følelse.

Kombiner det med møbler i massivt træ, terrakotta- eller støbejernskrukker og tekstiler i dine yndlingsfarver. Afslapningen er umiddelbar.

Held og lykke med det!

Vil du have mere inspiration?

Vores sortiment omfatter forskellige typer bæredygtige gulvfliser i traditionelle materialer, der ældes smukt og er fremstillet efter gamle traditioner og gennemprøvede teknikker. Håndlavede mursten og terrakottafliser. Se, hvordan vores kunder har lagt deres murstensgulv.

Har du lyst til at læse mere?

eyJidWNrZXQiOiJtaXJyb3IuZ2V0Zmxvd2JveC5jb20uZXUtd2VzdC0xLmxpdmUiLCJrZXkiOiJhSFIwY0hNNkx5OTNkM2N1YVc1emRHRm5jbUZ0TG1OdmJTOXdMME5GU0dabk5FVkljMFZwTHc9PS8wIiwiZWRpdHMiOnsicmVzaXplIjp7IndpZHRoIjo2NDB9fX0=

Sådan laegger du et murstensgulv med strandsand

Gulvet lægges på et lag af hårdtpakket sand, og det flyder oven på sandet.

tegelgolv-fiskben-orangeri

4 måder at laegge et håndlagt murstensgulv

Der er flere forskellige måder at lægge gulvet på afhængigt af den ønskede effekt og stil, her præsenterer vi fire forskellige mønsterkombinationer.